Ajuntament de Monistrol de Montserrat

Dijous, 29 de Juny de 2017
Dades meteorològiques     
Màxima -ºC   Mínima -ºC   Informació meteorològica
Cercador Accessibilitat Mapa web Adreces Contacte
Vista general
 • L‘Ajuntament
 • La Vila
 • Actualitat
 • Atenció al ciutadà
 • Seu electrònica


Oficines Municipals

Horari d'atenció al públic:
De dilluns a divendres de 8h a 15h
Els dijous de 16,30h a 19,30h
Del 15 de juny al 15 de setembre:
de dilluns a divendres de 8h a 14h (Horari d'estiu).

Pl. de la Font Gran, 2
08691 Monistrol de Montserrat

T. 93 835 00 11
F. 93 828 41 63
 • CONVOCATÒRIA DE PLE ORDINARI DE L’AJUNTAMENT
  28 de Juny de 2017
  S’ha convocat Ple ordinari de l’Ajuntament per al proper dijous 29 DE JUNY  a les 9 del vespre a la Sala de Plens amb el següent ORDRE DEL DIA:
   
   
  Llegir.ne més
 • APROVACIÓ BASES PER L’ADJUDICACIÓ DE LES BARRES DE BAR DE LA FESTA MAJOR D’ESTIU
  26 de Juny de 2017
  Per acord de Junta de Govern de data 22 de juny de 2017 es van aprovar les bases reguladores del concurs i requisits per l’adjudicació de la gestió de les barres dels bars a instal.lar durant la Festa Major d’Estiu d’aquest any 2017

   
  Podran optar al concurs les entitats i associacions sense ànim de lucre de Monistrol de Montserrat i que compleixin els requisits que s’especifiquen a les bases de la convocatòria.
   
  Termini de presentació de sol.licituds: del 26 de juny al 6 de juliol, ambdós inclosos


  Lloc: Ajuntament de Monistrol de Montserrat
  Horari: de 9 a 14 h.
   
  A continuació podeu consultar i descarregar el text íntegre de les Bases.
  Llegir.ne més
 • NOU HORARI D’ATENCIÓ AL CIUTADÀ
  15 de Juny de 2017
  Del 15 de juny al 15 de setembre, l’horari d’atenció al ciutadà serà el següent:
   
  De dilluns a divendres de 9 a 14 h.
  Dijous tarda (excepte el mes d’agost) de 16,30 a 19,30 h.
  Llegir.ne més
 • L’AJUNTAMENT APROVA LES BASES PER A LA CONCESSIO D’AUTORITZACIONS PER A LA INSTAL.LACIO DE PARADES DURANT LA FESTA MAJOR
  13 de Juny de 2017
  La Junta de Govern Local va aprovar en sessió de data 2 de juny de 2017 les Bases per a l’atorgament de llicències d’ocupació de la via pública per a la instal.lació de parades i atraccions durant la Festa Major d’Estiu.
   
  Les esmentades bases s’exposen al públic durant el termini de 20 dies hàbils a partir de la publicació del corresponent anunci al BOPB als efectes de possibles reclamacions. El termini per a la presentació de sol.licituds finalitza el dia 28 DE JUNY.
   
  Podeu consultar les bases a l’apartat corresponent de la Seu Electrònica on també hi trobareu tota la documentació que cal presentar per sol.licitar l’autorització.
   
  Llegir.ne més
 • PISCINA MUNICIPAL. TEMPORADA 2017
  07 de Juny de 2017
  0
  OBERTURA DIA 17 DE JUNY
  Horari: d’11 del matí a 19:45 del vespre
   
  Dissabte, 17 de juny PORTES OBERTES.
  La primer setmana obert només de 14:30 a 19:45
   
  Ja es poden tramitar els abonaments de la temporada  a partir del 12 DE JUNY de 9:00 a 14:00 al Departament d’esports de l’Ajuntament.  Aquest any el pagament es realitzarà  per transferència bancària i caldrà adjuntar el comprovant amb el document d’autiliquidació que us podeu descarregar tot seguit.
   
  Llegir.ne més
 • HORARIS LÍNIA MANRESA-MONISTROL-OLESA-BARCELONA
  28 de Març de 2017
  Els Serveis Territorials de Transport de la Generalitat han aprovat la modificació dels quadre d’expedicions i horaris del servei públic regular de transport de viatges per carretera entre Manresa, Monistrol de Montserrat, Olesa i Barcelona presentat per l’empresa La Hispano Igualadina SAU  i que entraran en vigor a partir del 27 de març de 2017.
   
  Seguidament podeu consultar el nou quadre d’horaris en el que com a novetat  s’ha afegit la parada a Monistrol de Montserrat a totes les expedicions directes de Barcelona a Manresa.


   
  Llegir.ne més
 • CAMPANYA SOS AIGUA
  27 de Març de 2017
  L’Ajuntament de Monistrol de Montserrat s’ha adherit a la campanya SOS AIGUA endegada per l’Agència Catalana de l’Aigua per demanar la corresponsabilitat i la implicació activa de la ciutadania en l’estalvi d’aigua i la bona gestió dels residus d’origen.
   
  Amb aquesta campanya es vol posar èmfasi en identificar tots aquells hàbits que cal evitar per minimitzar l’impacte que els residus generen sobre el medi i sobretot sobre la gestió de l’aigua. Un exemple és l’hàbit de llençar tovalloletes humides per l’WC com podeu veure en el fulletó informatiu.
   
   
   
   
  Llegir.ne més
 • Calendari de recollides de trastos 2017
  13 de Març de 2017
  Les properes recollides de mobles i trastos vells s’efectuaran els dimarts següents:
   
  - 21 de març 
  - 4 i 18 d’ abril
  - 2 i 16 de maig
  - 6 i 20 de juny
   
  Els mobles s’han de deixar el dia abans al costat del contenidor d’escombraries.
  Llegir.ne més
 • AVÍS: CORRECCIÓ D’ERROR CALENDARI FISCAL 2017
  07 de Març de 2017
  Es comunica a tots els veïns que la data de cobrament de la 1a. fracció dels rebuts domiciliats d’IBI serà el 3 DE JULIOL de 2017,  tal i com va aprovar la Junta de Govern Local , i no el 2 de maig com consta per error al Calendari Fiscal que l’Organisme de Gestió Tributària de la Diputació de Barcelona ha enviat a tots els contribuents del municipi.
   
  Llegir.ne més
 • INFORMACIÓ DE LES ANALÍTIQUES DE L’AIGUA DESPRÉS DE L’EPISODI DE CONTAMINACIÓ PER HIDROCARBURS
  17 de Febrer de 2017


  Després de la petició de molts veïns adjuntem les anàlisis de l’aigua.

  Disculpin la tardança, estàvem a l’espera d’una resposta de l’Agència de Salut Pública de Catalunya per saber quines repercussions tenia l’episodi sobre la salut humana i fer-ho tot més entenedor, la resposta no ha esta massa aclaridora. En qualsevol cas, us proporcionem tots els documents. Recordar que qualsevol dubte que es plantegi la millor manera de resoldre’l és acudint a l’Ajuntament. Es segueix treballant. Moltes gràcies. 
   

  Llegir.ne més
 • NOU HORARI DELS DIJOUS A LA TARDA
  13 de Setembre de 2016
  A partir d’aquest mes de setembre, l’horari de les oficines dels dijous a la tarda és de dos quarts de cinc a dos quarts de vuit del vespre.
  Llegir.ne més
 • TORNA L’AERÒBIC I EL ZUMBA
  07 de Setembre de 2016
  0
  S’obren les inscripcions d’aeròbic-steps-tonificació i de zumba pel curs 2016-2017. Els horaris són: aeròbic-steps-tonificació: dijous, de 19h a 20,30h. / zumba: dimarts i dijous, de 20,30h a 21,30h. Lloc: Espai Joan Carles Amat.
   
  Les classes comencen la setmana del 19 de setembre.
  Llegir.ne més
 • INSCRIPCIONS A L’ESCOLA ESPORTIVA
  26 d'Agost de 2016
  Ja us podeu inscriure a les activitats organitzades per l’Escola Esportiva, com futbol sala, bàsquet o dansa. Aquí us podeu descarregar la sol.licitud d’inscripció i els horaris.
   
   
  Llegir.ne més
 • GUIA BREU D’INFORMACIÓ ALIMENTÀRIA
  08 de Maig de 2015
  La  Diputació de Barcelona ha elaborat una GUIA BREU D’INFORMACIÓ ALIMENTÀRIA en relació amb els establiments de restauració, els aliments no envasats i, els envasats als llocs de venda adreçada, entre d’altres, a les persones consumidores, als establiments on s’ofereix qualsevol mena de menjar, com ara, bars, restaurants, cafeteries o semblants, als establiments on es venen aliments sense envasar o s’envasin a petició de la persona consumidora, com ara, menjars preparats, pastissos, pans, brioixos.. o altres aliments que es venen a granel, per exemple, a les peixateries, carnisseries.
  Llegir.ne més
 • NOVES ACTIVITATS DIRIGIDES A L’ESPAI JOAN CARLES AMAT
  02 d'Abril de 2015
  0
  A partir del proper dimarts 7 d’abril s’iniciaran les noves activitats esportives dirigides que tindran lloc al recentment inaugurat ’Espai Joan Carles Amat’: noves classes d’Aeròbic i Steps, Tonificació Muscular i Zumba.
   
  Trobareu més informació al tríptic que annexem a continuació o bé podeu dirigir-vos a l’Ajuntament.
  Llegir.ne més

 • No s'han trobat resultats.

 • EDICTE APROVACIÓ INICIAL MAPA DE CAPACITAT ACÚSTICA
  09/05/2016

  El Ple de l′Ajuntament en la sessió de data  28 d’abril de 2016  va aprovar inicialment el mapa de capacitat acústica de Monistrol de Montserrat d’acord amb els paràmetres que s’estableixen al Decret 176/2009. de 10 de novembre, pel qual s’aprova el reglament de la Llei 16/2002, de protecció contra la contaminació acústica.
  Llegir.ne més
 • EDICTE INICI TRÀMITS PER A LA PROVISIÓ DE JUTGE DE PAU TITULAR
  09/05/2016


  Per resolució d’alcaldia de data 9 de maig de 2016, s’ha acordat iniciar els tràmits  per a procedir a la provisió de jutge de pau titular de Monistrol de Montserrat, d’acord amb la legislació vigent.
  Llegir.ne més
 • EDICTE APROVACIÓ BASES GENERALS PARTICIPACIÓ FESTA DELS ROMEUS
  04/12/2015

  Es fa públic per a general coneixement que  la Junta de Govern Local , en sessió celebrada en data 26 de novembre de 2015,  va aprovar  les bases generals per a la participació d’expositors a la Festa dels Romeus de Monistrol de Montserrat que es celebrarà els dies 23 i 24 de gener de 2016. 

  El termini de presentació de les sol.licituds d’inscripció  finalizarà el dia 22 de desembre de 2015.
  Llegir.ne més


DESTACATS
Diputació de Barcelona