Ajuntament de Monistrol de Montserrat

Dimarts, 25 d'Abril de 2017
Dades meteorològiques     
Màxima -ºC   Mínima -ºC   Informació meteorològica
Cercador Accessibilitat Mapa web Adreces Contacte
Vista general
 • L‘Ajuntament
 • La Vila
 • Actualitat
 • Atenció al ciutadà
 • Seu electrònica


Oficines Municipals

Horari d'atenció al públic:
De dilluns a divendres de 8h a 15h
Els dijous de 16,30h a 19,30h
Del 15 de juny al 15 de setembre:
de dilluns a divendres de 8h a 14h (Horari d'estiu).

Pl. de la Font Gran, 2
08691 Monistrol de Montserrat

T. 93 835 00 11
F. 93 828 41 63
 • INSCRIPCIÓ ESCOLA BRESSOL MUNICIPAL: CURS 2017-2018
  25 d'Abril de 2017
  0
  El dia 2 de maig s’obre el període d’inscripció a l’Escola Bressol Municipal dels nens nascuts als anys 2015 i 2016 per al curs 2017-2018

  El termini per presentar la sol.licitud finalitza el 12 de maig.

  JORNADA DE PORTES OBERTES: DIUMENGE,  7 DE MAIG de 10 a 13h.
  Llegir.ne més
 • CONVOCATÒRIA DE PLE ORDINARI DE L’AJUNTAMENT
  25 d'Abril de 2017
  S’ha convocat Ple ordinari de l’Ajuntament per al proper dijous 27 D’ABRIL a les 9 del vespre a la Sala de Plens amb el següent ORDRE DEL DIA:
   
   
  Llegir.ne més
 • AVÍS LIMITACIÓ SERVEI DIJOUS 27 D’ABRIL
  25 d'Abril de 2017
  Us informem que el proper dijous, 27 d’abril, a partir de les 10h, l’ajuntament només tindrà obert el registre general, però no donarà servei per a la resta de tràmits.

  El motiu és que tot el personal de l’ajuntament ha de realitzar una sessió de formació conjunta, arran d’un important canvi en la legislació que implicarà que l’ajuntament passi a tramitar de manera electrònica els seus expedients.
   
  Aquesta sessió de formació forma part d’un conjunt de jornades que tenen lloc al llarg dels mesos de març, abril i maig.
   
  Confiem que aquest procés revertirà en un millor servei al ciutadà.

  Preguem disculpeu les molèsties.
  Llegir.ne més
 • PLANS D’OCUPACIÓ 2017
  19 d'Abril de 2017
  La Junta de Govern Local en sessió de data 30 de març de 2017 va aprovar les bases de la convocatòria del Pla d’Ocupació 2017 de l’Ajuntament de Monistrol de Montserrat, subvencionat per la Diputació de Barcelona, per a la contractació dels següents llocs de treball:
   
  - 1 AUXILIAR ADMINISTRATIU

  - 1 OPERARI DE LES PISCINES MUNICIPALS

  - 3 PEONS DE LA BRIGADA D’OBRES
   
  Termini i lloc de presentació de sol.licituds:   DEL 20 D’ABRIL AL 9 DE MAIG, ambdós inclosos, de 8 a 15 h. a les oficines municipals.
   
  Les bases de la convocatòria, així com els models de sol.licitud i la declaració responsable de no estar donat d’alta en cap règim de la Seguretat Social  les podeu consultar i descarregar dins l’apartat Ajuntament/Convocatòries de personal
  Llegir.ne més
 • LICITACIÓ CONTRACTE EXPLOTACIÓ BAR PISCINES MUNICIPALS
  18 d'Abril de 2017
  L’Ajuntament ha convocat el procediment de licitació per a la contractació de la gestió i explotació del servei de bar ubicat al recinete de les piscines municipals durant el període comprès entre el 17 de juny i el 3 de setembre de 2017.
   
  Les persones interessades hauran de presentar la seva oferta a les oficines municipals entre el 19 d’abril i el 8 de maig, ambdós inclosos, de 9 a 14 h.
   
  A continuació podeu consultar el Plec de clàusules que regeixen aquest contracte.
   
  Llegir.ne més
 • CONVOCATÒRIA PLAÇA D’OPERARI DE BRIGADA D’OBRES I JARDINERIA: Acta del Tribunal
  07 d'Abril de 2017
  A l’apartat Ajuntament/convocatòries de personal trobareu l’acta del Tribunal qualificador del concurs per a la provisió d’una plaça d’operari de la brigada d’obres  amb el  resultat final del concurs, un cop realitzada l’entrevista personal i valorats els mèrits presentats pels aspirants.
  Llegir.ne més
 • APROVACIÓ PLEC DE CLÀUSULES CONTRACTE EXPLOTACIÓ BAR PISCINA 2017
  06 d'Abril de 2017
  La Junta de Govern Local, en sessió de data 30 de març de 2017, va aprovar el Plec de clàusules administratives i de prescripciones tècniques per a la concessió de l’explotació del bar ubicat al recinte de les piscines municipals.
   
  Els esmentats plecs es sotmeten a informació pública durant el termini de 20 dies hàbils a comptar des de l’endemà de l’última publicació de l’anunci al BOPB o al DOGC als efectes de presentació de reclamacions, al.legacions o suggeriments.
   
  A continuació podeu consultar aquest document.
   
   
  Llegir.ne més
 • HORARIS LÍNIA MANRESA-MONISTROL-OLESA-BARCELONA
  28 de Març de 2017
  Els Serveis Territorials de Transport de la Generalitat han aprovat la modificació dels quadre d’expedicions i horaris del servei públic regular de transport de viatges per carretera entre Manresa, Monistrol de Montserrat, Olesa i Barcelona presentat per l’empresa La Hispano Igualadina SAU  i que entraran en vigor a partir del 27 de març de 2017.
   
  Seguidament podeu consultar el nou quadre d’horaris en el que com a novetat  s’ha afegit la parada a Monistrol de Montserrat a totes les expedicions directes de Barcelona a Manresa.


   
  Llegir.ne més
 • CAMPANYA SOS AIGUA
  27 de Març de 2017
  L’Ajuntament de Monistrol de Montserrat s’ha adherit a la campanya SOS AIGUA endegada per l’Agència Catalana de l’Aigua per demanar la corresponsabilitat i la implicació activa de la ciutadania en l’estalvi d’aigua i la bona gestió dels residus d’origen.
   
  Amb aquesta campanya es vol posar èmfasi en identificar tots aquells hàbits que cal evitar per minimitzar l’impacte que els residus generen sobre el medi i sobretot sobre la gestió de l’aigua. Un exemple és l’hàbit de llençar tovalloletes humides per l’WC com podeu veure en el fulletó informatiu.
   
   
   
   
  Llegir.ne més
 • Calendari de recollides de trastos 2017
  13 de Març de 2017
  Les properes recollides de mobles i trastos vells s’efectuaran els dimarts següents:
   
  - 21 de març 
  - 4 i 18 d’ abril
  - 2 i 16 de maig
  - 6 i 20 de juny
   
  Els mobles s’han de deixar el dia abans al costat del contenidor d’escombraries.
  Llegir.ne més
 • AVÍS: CORRECCIÓ D’ERROR CALENDARI FISCAL 2017
  07 de Març de 2017
  Es comunica a tots els veïns que la data de cobrament de la 1a. fracció dels rebuts domiciliats d’IBI serà el 3 DE JULIOL de 2017,  tal i com va aprovar la Junta de Govern Local , i no el 2 de maig com consta per error al Calendari Fiscal que l’Organisme de Gestió Tributària de la Diputació de Barcelona ha enviat a tots els contribuents del municipi.
   
  Llegir.ne més
 • INFORMACIÓ DE LES ANALÍTIQUES DE L’AIGUA DESPRÉS DE L’EPISODI DE CONTAMINACIÓ PER HIDROCARBURS
  17 de Febrer de 2017


  Després de la petició de molts veïns adjuntem les anàlisis de l’aigua.

  Disculpin la tardança, estàvem a l’espera d’una resposta de l’Agència de Salut Pública de Catalunya per saber quines repercussions tenia l’episodi sobre la salut humana i fer-ho tot més entenedor, la resposta no ha esta massa aclaridora. En qualsevol cas, us proporcionem tots els documents. Recordar que qualsevol dubte que es plantegi la millor manera de resoldre’l és acudint a l’Ajuntament. Es segueix treballant. Moltes gràcies. 
   

  Llegir.ne més
 • NOU HORARI DELS DIJOUS A LA TARDA
  13 de Setembre de 2016
  A partir d’aquest mes de setembre, l’horari de les oficines dels dijous a la tarda és de dos quarts de cinc a dos quarts de vuit del vespre.
  Llegir.ne més
 • TORNA L’AERÒBIC I EL ZUMBA
  07 de Setembre de 2016
  0
  S’obren les inscripcions d’aeròbic-steps-tonificació i de zumba pel curs 2016-2017. Els horaris són: aeròbic-steps-tonificació: dijous, de 19h a 20,30h. / zumba: dimarts i dijous, de 20,30h a 21,30h. Lloc: Espai Joan Carles Amat.
   
  Les classes comencen la setmana del 19 de setembre.
  Llegir.ne més
 • INSCRIPCIONS A L’ESCOLA ESPORTIVA
  26 d'Agost de 2016
  Ja us podeu inscriure a les activitats organitzades per l’Escola Esportiva, com futbol sala, bàsquet o dansa. Aquí us podeu descarregar la sol.licitud d’inscripció i els horaris.
   
   
  Llegir.ne més

 • No s'han trobat resultats.

 • EDICTE APROVACIÓ INICIAL MAPA DE CAPACITAT ACÚSTICA
  09/05/2016

  El Ple de l′Ajuntament en la sessió de data  28 d’abril de 2016  va aprovar inicialment el mapa de capacitat acústica de Monistrol de Montserrat d’acord amb els paràmetres que s’estableixen al Decret 176/2009. de 10 de novembre, pel qual s’aprova el reglament de la Llei 16/2002, de protecció contra la contaminació acústica.
  Llegir.ne més
 • EDICTE INICI TRÀMITS PER A LA PROVISIÓ DE JUTGE DE PAU TITULAR
  09/05/2016


  Per resolució d’alcaldia de data 9 de maig de 2016, s’ha acordat iniciar els tràmits  per a procedir a la provisió de jutge de pau titular de Monistrol de Montserrat, d’acord amb la legislació vigent.
  Llegir.ne més
 • EDICTE APROVACIÓ BASES GENERALS PARTICIPACIÓ FESTA DELS ROMEUS
  04/12/2015

  Es fa públic per a general coneixement que  la Junta de Govern Local , en sessió celebrada en data 26 de novembre de 2015,  va aprovar  les bases generals per a la participació d’expositors a la Festa dels Romeus de Monistrol de Montserrat que es celebrarà els dies 23 i 24 de gener de 2016. 

  El termini de presentació de les sol.licituds d’inscripció  finalizarà el dia 22 de desembre de 2015.
  Llegir.ne més


DESTACATS
Diputació de Barcelona